Passer aux informations produits
1 de 9

mysite

(đŸ”„Hot Sale-Save 48% OFF) Square Slot Cutter

(đŸ”„Hot Sale-Save 48% OFF) Square Slot Cutter

Prix habituel $23.97 USD
Prix habituel $46.81 USD Prix promotionnel $23.97 USD
En vente ÉpuisĂ©
Color
Type

😊If you are not satisfied with the goods received, please contact us with in 15 days after receipt, we will give you the best help! Please don't worry!

🍭Fast refund>>Partial or full refund depend on the situation.
🚱Shipping>>Shipping worldwide.
⏰Handling time>> Priority is given to delivery after payment.
✈Fast Delivery>>We'll arrange the fastest shipping for you
💯Payments Via PayPal¼ and CreditCard.

It will sell out fast, Enjoy a discount now!!⚡

đŸ”„7185 sold in last 24 hoursđŸ”„
đŸ”„99.3% of Reviewers Recommends This Product.đŸ”„

🎁💐 It's an unique gift idea. đŸ”„đŸ”„Please make sure to buy enough quantity before we increase the price!!!


As a gift for your loved ones, this limited stock Square Slot Cutter will be perfect!

Ending the inefficient and cumbersome slot cutting tools!
Cutting the electric box in seconds!
Saves a lot of time!

Get clean and tidy socket slots with Square Slot Cutter!!!

  • ✅One step in place
  • ✅No need to cut repeatedly
  • ✅Smooth cutting surfaces
  • ✅Greatly improving working efficiency and quality
undefined

Quickly and Effortlessly

Cut-in single and double gang boxes quickly and effortlessly. Four blades are cutting at the same time, fast and simple, and the cutting surface is very smooth and tidy.

undefined

Precise Cutting

Precisely create a single gang size of 95mm/4 x 40mm or a double gang size of 60mm/2 x 95cm/2 x 40mm in the drywall, perfect for plastic, metal, or low-voltage electrical box mounting. 

Fine and clean cutting makes the socket installation easier!

undefined

Strong and Durable

High-quality stainless steel construction and laser cutting technology for durability and long life.

undefined

Wide Compatibility

Compatible with most industry standard oscillating multi-tools in the market, such as Dewalt, Dremel, Makita, Porter Cable, Ridgid, Rockwell, Fein Multimaster, Ryobi, Milwaukee, Chicago, Genesis, Craftsman, etc.

Suitable for plasterboard, dry wall etc. 

Widely Used

Make single gang or double gang rectangular holes in drywall for wall boxes such as high and low voltage tech, electrician, telephone, alarm/ security, CCTV/ IP camera, antenna, automation, home-theater including CEDIA members, HAVC, drywall contractor/ installer, etc.

undefined

Q&A

Question1: What is the size of this item?

Answer: Rectangle: 3.74x2.36x1.57 inches\Square: 3.74x3.74x1.57 inches

Question2: Is the item durable?

Answer: Using high-quality stainless steel structure and cutting technology, durable

Question3: Is this project easy to use?

Answer: Compatible with most industry standard oscillating multi-function tools on the market, install it on the tool, and you can easily open holes

Question4: Will this fit a craftsman nextec multi-tool?

Answer: Yes, this should fit on a nextec multi-tool. This attachment head was made for the most common multi-tools, so there should be no problem.

Question5: Will this fit on a Dremel Multi-Max tool?

Answer: Yes, this will fit on a Dremel Multi-Max tool and other similar style multi-tools.

Question6: Will it cut into MDF?

Answer: It doesn't cut. It's a template for you to trace even, level cutouts.

Question7: Does this work on Dremel ?

Answer: No, this will not work with a Dremel or any other type of machinery. This tool can only be used with an oscillating multi-tool.

Question8: Does this work with plaster and lath?

Answer: The Square Slot Cutter was designed to cut through drywall incredibly quickly. It may be able to work on plaster and lath, but it will take much more effort than normal. We do not recommend using the Square Slot Cutter this way, but if you have experience cutting through plaster and lath using a multi-tool, it could work.

Specifications

  • Material: Stainless Steel
  • Color: Silver
  • Types: Rectangle, Square
  • Weight:Square:105gRectangle:155g
  • Package Includes: 1x  Square Slot Cutter

undefinedundefined

Note

  • Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations.
  • Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed in the picture.
âšĄïžStock sells fast - get yours today!

🎁💐 Don't forget to get some for your family and friends as it's an unique gift idea.


HOW TO PAY

If you want to checkout with Credit Card. Please Click Paypal and Search for ‘Pay with Debit or Credit Card’
Enter your Payment details, your Billing Address, and your Contact Information.
Afficher tous les détails